Kémény cikkek

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Az európai GDPR törvény hatályba lépésével cégünk minden felhasználónk számára elérhetővé tette egyértelműen és egyszerű nyelvezettel az adatvédelmi tájékoztatót, amely a felhasználóink adatainak kezelésére vonatkozik. Ezt PDF formátumban itt tudja letölteni: 

Letöltés

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Kémény építés referencia

KéményA napokban is felépítésre került az egyik Árendás Kémény termék, ezúttal a FIDESZ székház területén. A kandalló kéményt az egyik partnerünk, alvállalkozónk szerelte. Milyen folyamatok zajlottak? Mi volt szükséges az átadáshoz?

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Kémény árak

Mit kell tudni a kémény árakról? Mi a különbség az árakban és minőségben? Ha eddig kétségek között volt, most segítünk azokat eloszlatni.

Kezdjük rögtön egy ténnyel: Magyarországon több mint 1,5 millió, azaz másfél millió háztartásbeli kémény szorul felújításra, teljes cserére, és ebben nincsenek benne azon adatok, melyek az új építésű és folyamatban lévő építésekre vonatkoznak. Ház nincs kémény nélkül, ha mégis, ott valami gyanús. Látjuk, hogy ha ennyi a kémény, legalább ennyi valahol a kiadás és a bevétel, ezért igen komoly szerepet kapnak a kémény árak. De mit kell tudni a kémény árakról? Hogyan alakulnak?

Kémény árak - Mit vegyünk számításba?

Az égéstermék elvezető rendszerek nagyon fontos részét képezik a lakhelyünk fűtési rendszerének. Egy jó kéményen hosszú távon anyagilag sok veszteség, vagy nyereség képződhet. De miért? 

Egy alulméretezett égéstermék elvezető

1. oldal / 6