Kémény árak

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

nem fogja hozni a kívánt eredményt, ezért hamar elkezdhet kátrányosodni, ennek következtében Ön rövid idő intervallumon belül kémény cserére fog szorulni. Ez a műveletsor negatív irányban hat az Ön anyagi kereteire, több százezer forinttal károsíthatja meg Önt. Mi a helyzet egy jól megtervezett, átgondolt kivitelezés esetében? 

Vegyünk alapul egy átlagosnak mondható, 6 méteres hőszigetelt kéményt 180 mm átmérőben. Tegyük fel, hogy a méretezést követően ezt a kéményt fogja megvásárolni. Egy meg nem nevezett külföldi székhelyű vállalat esetében, egy ilyen kémény 202 000 forint körül mozog Magyarországon. Az Árendás termék esetében ez csak elenyészően több, míg a hasonló gyártóknál ez akár 15-25%-kal drágább is lehet. Minden bizonnyal érdemes megvenni a méretre meghatározott készüléket, de minőségileg és ár érték arányt tekintve is felmerül a kérdés: Van-e különbség gyártó és gyártó, kémény és kémény között?

Árra látjuk, hogy igen. De a minőség is kérdés. A legtöbb gyártó esetében az alapanyagok változóak: saválló acél külső borítás, van ahol ugyanez alumínium, aztán saválló belső béléscső, a kettő között pedig kőzetgyapot vagy kerámiaszálas szigetelés. Mi a megbízható? 

Az Árendás termékek szigetelésénél használatos anyag a kerámiaszálas szigetelőpaplan. Ez az anyag mintegy egyesíti a közkedvelt kerámia anyagú kéményeket, és az olcsóbb és mobilabb fém kéményeket. Tapasztalati szinten és mérnöki szinten is ez a szigetelőanyag megbízhatóbb és hőállóbb is mint a versenytársai, ám árban mondhatni "arany ára" van. Mégis, az Árendásnál különleges kereskedelmi stratégiával sikerült ezeket az árakat olyannyira visszaszorítani, hogy a piacon használt neves márkákkal versenyeznek az Árendás árak, úgy, hogy minőségben messze szárnyalnak az alapanyagokat tekintve. Ez igen nagy teljesítmény. 

 

A mi termékünket választva nem kell aggódnia egy sor dolog miatt (ár-specifikusan): 

Garancia. A törvényben előírt rendelet alapján garanciát vállalunk a termékünkre. Erről bővebben a letöltések menüpont alatt olvashat. Ez Önnek nem kerül semmibe.

Méretezés. Elkerülhetetlen művelet, ami alapján Ön több százezer forint károsulástól óvhatja meg a zsebét. Egy ilyen dokumentum elkészítése általában 10.000 forint körül mozog, és a szakmában jártas mérnökök állíthatják ki. A mi partnerünk elérhetőségeit itt találja meg: Domokos Adrián mérnökiroda.

Kivitelezés. Partnereink hosszú éves szakmai és iskolai tapasztalattal rendelkeznek, lakhely szerint ajánlunk Önnek pénztárcabarát szakembert. Általában egy ilyen kivitelezés munkadíja 50.000 forinttól indul, de ez csak a kivitelező árszabásától függ. Megjegyzés: Kivitelező partnereink nem cégünk alkalmazottjai, hanem alvállalkozók.

Szállítás. Webshopunkból a legkedvezőbb árakon juttatjuk el Önökhöz termékeinket. Vásárolhat konkrét kémény csomagokat, ezek tartalmazzák a szállítás költségét is, és a főoldalunkon futó slider-ben is megtekintheti őket. Egyébként szállítási áraink általában a teljes kémény árának 7%-a körül mozognak.

Teljesítmény nyilatkozat / megfelelőségi nyilatkozat. Áraink tartalmazzák ezeket a hivatalos okiratokat. Tanácsadással, ügyfélszolgálattal egyetemben a legjobb döntés hozza, ha az Árendást választja. Ez mind mind grátisz a mi termékünk és szolgáltatásunk esetében. 

 

Hol találhatok kémény árakat?

Weboldalunkon állandóan friss árlistákat érhet el. Garantáljuk a jó minőséget, és a kedvező árakat. A letöltések > árlisták menüpontunk alatt mindig az aktuális listákat találhatja, de ezeket ide kattintva is elérheti: Kémény árak, árlisták. Érdemes nyomon követni akcióinkat is, mert 2017 januártól ezekkel is számolhat.