Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztató

Árendás Kéménytechnika

(https://femkemeny.hu)

A tájékoztató célja

Jelen tájékoztató célja a kemenywebaruhaz.hu portál és az azon elérhető szolgáltatásokhoz kapcsolódó adatkezelési elvek és gyakorlatok ismertetése, valamint az adatkezeléssel érintett személyek (Érintett) tájékoztatása.

A tájékoztató létrehozásakor elsődleges törekvéseink közé tartozott, hogy áttekinthető formátumban, közérthető nyelvezettel, és a lehető legteljeskörűbben ismertethessük Önnel adatkezelési tevékenységünket, valamint azt, hogy Ön miként rendelkezhet az Önnel kapcsolatosan kezelt adatokról.

Az Árendás Kéménytecnika portál üzemeltetőiként kiemelt figyelmet fordítunk felhasználóink adatainak védelmére, azokat csak meghatározott, tisztességes célokkal, kizárólag a célok teljesíthetőségéhez szükséges, minimális mértékben és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő módon kezeljük.

A weboldalunk és szolgáltatásaink használata során megvalósuló bármilyen nemű adatkezelés alapvető célja – a rendeltetésszerű használatra való alkalmassá tétel mellett – minden esetben az Ön felhasználói élményének, illetve az Ön részére nyújtott szolgáltatás kényelmének, egyszerűségének és biztonságának növelése.

Jelen tájékoztató 2018.05.24. napjától hatályos.

Letöltheti vagy megtekintheti a tájékoztatónkat a következő linken: 

kemenywebaruhaz Adatvédelmi_tájékoztató_Árendás_Kéménytecnika_Kft_2018.05.24.doc