Kémény vásárlás – A legjobb tipp

A legjobb tippet keresed a kémény vásárláshoz? Kémény építés házilag? A mi rendszerünkkel megoldható! Vásárolj új kémény webáruházunkban, de ne feledd: a kéményépítés nem gyerekjáték.

Kémény webáruház – a legjobb tipp

Kémény építés házilag? Kémény vásárlás online? Most már minden egy helyen! Az újonnan indult kémény webáruházunkban lehetőséged van megrendelni azt a kémény rendszert, amelyre szükséged van. Ha eddig hezitáltál, hogy kéményt vásárolj online, akkor most elhoztuk neked azt a rendszert, ami megoldja a problémád. De mindenekelőtt javasoljuk, hogy olvasd el az alábbi cikkünket.

 

Kémény építés házilag – Nem is, meg de is? 

Sokan szeretnék maguk megépíteni a kéményüket házilag. Talán a cikk olvasása közben megdöbbensz azon, hogy a kémény webáruház indulásához hogy jön ez a téma. De nagyban összefügg. Elmagyarázzuk neked. 

Kéményt építeni házilag a meglévő elemeinkből gyerekjáték – ügyvezetőnk sokszor mondja, hogy ez olyan, mint a legózás – egy nagy különbséggel. Amíg a legózásért nem lehet felelősségre vonni senkit, addig a kéményépítés nem gyerekjáték. Mégis mi kell ahhoz, hogy magad építhesd meg a kéményed a nyaralódhoz, lakóházadhoz, garázsodhoz, vagy egyéb épülethez? A válasz egyszerű: olyan végzettség, kompetencia szükséges amely által hivatalos szervek (katasztrófavédelem) által elismert bizonylatot tudsz kiadni a kémény építésének megfelelőségét illetően. Hangsúlyozottan a kémény építésének a megfelelősége van kiemelve, nem a kémény megfelelősége. A kémény megfelelőségét tanúsítjuk: minden esetben CE, azaz megfelelőségi tanúsítványt mellékelünk az általad vásárolt kéményhez. Ez önmagában az ÉMI által is elismert tanúsítvány ami megállja a helyét egy hivatalos vizsgálaton – nem így a kémény építési tanúsítvány. 

A kémény építését hivatalosan csak szakemberek végezhetik (kivitelezőink menüpont alatt található), ám vannak vállalkozó szellemű emberek, akik ennek tudatában maguk építik fel a füstelvezetőjüket. Saját felelősségükre. 

Ha magad veszed az anyagot spórolhatsz is, hibázhatsz is

Kémény webáruházunk már évek óta kiszolgál magánszemélyeket, kivitelezőket, cégeket, építkezési vállalatokat, nagyvállalatokat, stb. Mi lehet ebből a felsorolásból érdekes? “Magánszemélyeket” ? Hogy lehet ez, amikor előbb azt írtuk, hogy a kémény építéshez szakember kell? 

Sokan megveszik az anyagot közvetlen webshopunkból, mondván, hogy a kémény építő szakember erre is rárakja a maga jussát. Ez elképzelhető, erre a területre országos szinten az Árendás Kéménynél nem láthatunk rá. Vannak akik ezzel biztosan spórolnak, esetenként több tízezer forintot. Persze a magánszemély laikusként sokszor nincs tisztában azzal, hogy pontosan milyen füstelvezetőre is van szüksége. Sokszor kérdés a kémény magassága, egyáltalán átmérője, amelyek valljuk be, a kéményeknél alapvető adatok. Ezen a vonalon látjuk is, hogy bizony hibázni is lehet, ha magánszemélyként biztos utánajárás, és szakvélemény nélkül vásárolunk. Ezért minden esetben javasoljuk a vásárlóinknak, és a látogatóinknak, hogy végeztessenek méretezést, a problémák biztos elkerülése végett. Ez után már magánszemélyként is rendelhetünk rendes kémény rendszert, ami aztán üzemelhet otthonunkban.  

Biztos vagy a dolgodban? A kémény webáruház neked készült! 

Amennyiben mérlegelted ezeket az apró de jelentős tényezőket, biztos szívvel javasoljuk neked a kéménywebáruház.hu weboldalt. Ez cégünk tulajdonában lévő webáruház, ami kezelőbarát felülettel készült, és úgy, hogy egycsapásra tudj kéményeket és kiegészítőiket vásárolni. Sziloplasztok, tömítőanyagok, szegecsek, komplett kémény rendszerek, füstcső elemek, ami csak egy rendszer építéséhez szükséges. Az Árendás Kémény mindent a kezedbe ad, neked csak annyi a dolgod, hogy ide kattintasz: www.kemenywebaruhaz.hu