Kémény építés referencia: FIDESZ székház

Kémény építés referencia

KéményA napokban is felépítésre került az egyik Árendás Kémény termék, ezúttal a FIDESZ székház területén. A kandalló kéményt az egyik partnerünk, alvállalkozónk szerelte. Milyen folyamatok zajlottak? Mi volt szükséges az átadáshoz?

A napokban is felépítésre került az egyik Árendás Kémény termék, ezúttal a FIDESZ székház területén. A kandalló kéményt az egyik partnerünk, alvállalkozónk szerelte. Milyen folyamatok zajlottak? Mi volt szükséges az átadáshoz?

A hatósági átadás sikeresen lezajlott az a FIDESZ székház nagyterem kandalló kéményrendszerével kapcsolatban. A kivitelező partnerünk és a tervező minden felmerülő hiányosságot és dokumentumot pótolt illetve biztosított, így ez esetben sem volt fennakadás a kémény átadása során.

Kémény építés, olcsó kémény

A hatóság a helyszínen ellenőrizte a szerelt kéményrendszer tömörségét, más szóval megtörtént a füstpróba, illetve a kamerás ellenőrzés is, így minden műszaki folyamat hiánytalanul és sikeresen zárult. Ezt követően a hivatalos végső engedélyt a székház néhány napon belül megkapja.

Az Eurokonzol kft. egyik épületgépésze elismerően nyilatkozott a munkáról és a termékről, együttműködésről, és a cikkhez is biztosított hasznos információkat, amelyeket olvasóink részére tudunk bocsájtani.

Műszaki érdekességek a munkáról

A beszerelt szóban forgó kéményrendszer Budapesten lett felépítve. Érdekessége, hogy ezúttal -40 Pascal negatív nyomásnak kellett ellenállnia, és füstventilátor is beépítésre került. A rendszer elszívásos alapon működik.

 

Tetszett a cikk? Ossza meg facebookon:

[yjsgfa name=”fa fa-facebook-square fa-2x”]https://www.facebook.com/KemenySzereltKemeny/